Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Astra Asigurari
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Asigurari polite PAD
Brand
Pad Complet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
În încercarea de a veni mereu în sprijinul dvs. ASTRA Asigurări vă pune la dispoziţie un nou produs de asigurare facultativ creat pentru a completa acoperirea oferită de poliţa de asigurare obligatorie a locuinţelor PAD şi pentru a vă da posibilitatea alegerii valorilor asigurate.

Riscurile acoperite sunt: incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, fenomene atmosferice, lovire de către autovehicule, greutatea stratului de zăpadă, avalanşă, apă de conductă, furt, precum şi împotriva riscurilor catastrofale acoperite şi de poliţa obligatorie de asigurare a locuinţelor: cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, doar pentru valori ce depăşesc limitele menţionate în lege conform tipului de locuinţă pe care îl aveţi în proprietate.

Aveţi de asemenea, posibilitatea alegerii sumei asigurate a clădirii sau a apartamentului în care locuiţi în funcţie de valoarea reală a acestuia şi aveţi în mod automat asigurat şi conţinutul locuinţei pentru o valoare de 10% din valoarea clădirii.

Acest produs facultativ se deosebeşte de alte produse facultative de asigurare prin trei avantaje majore:

* rapiditate în emitere, nefiind necesară completarea birocratică a hârtiilor, datele dvs. fiind copiate automat în momentul încheierii poliţei PAD;
* imparţialitate, dat fiind faptul că emiterea are loc în mod electronic, poliţa de asigurare fiind emisă pe loc;
* preţul oferit, este unul excelent!

Posibilitatea achiziţionării produsului de asigurare facultativ "PAD Complet" se poate face numai în momentul încheierii poliţei PAD!
Din Gura in Gura